Super.polished


For de av dere som kjenner meg godt, vet at jeg har totalt neglakk-fetisj.... Det hørtes digg ut, men jeg er obsessed med neglakk. I alle slags farger, med eller uten glitter, lyse eller mørke, jeg går med andre ord sjeldent ut av huset uten. Når jeg var i Stockholm fant jeg drømmefargen på Urban Outfitters, og har fått helt dilla på den nye grå neglakken min (til venstre.) Men problemet er, det var også en lysere nyanse der, som jeg angrer så fryktelig på at jeg ikke kjøpte, so anyone? Noen som har sett en lyse-grå neglakk av noen slag?
WORD UP! Si ifra

10 kommentarer:

Anonym sa...

Hey - den ser kul ut! Tror aldri jeg har sett noen med grå negler, jeg? Vil du vise bilde av hvordan den ser ut på neglen?

Har desverre ikke noe supertips ang. neglelakken. Sorry sweetie!

Benedicte sa...

Cecilie maria:
jepp;) det kan jeg gjøre, rekker det dessverre ikke i dag, så gjør det i morgen!!=)

AlexandraEi sa...

Kan vi få se alle negle lakkene dine ?:P

Benedicte sa...

AlexandraEi: kan godt ta bilde av neglakkene mine også i morgen;) hah, men skal kanskje bare plukke ut favorittene, ellers blir det mange tror jeg!!;)

Anonym sa...

Jeg fant noen grå neglelakker hos depend.. skal prøve å stikke innom UO i hamburg overimorgen, så kanskje jeg hermer etter deg.. jeg er også helt neglelakk avhengig, har to skokartonger fulle av alt mellom chanel og dior, opi/china glaze og sånne billige neglelakker jeg kjøpte i tyskland.. om du noengang er i tyskland, prøv en sånn billig kosmetikkkjede som heter dm, og merker som p2 og essence. De koster sånn 2 euro og finnes i ALLE farger!

emilija sa...

å, digger neglelakk selv. grått også!! har lenge tenkt på grå neglelakk, men har hittil ikke sett det noen steder...

sv; takk! :)

Ella sa...

Vet desverre ikke hvor man finner grå neglelakk, me Urban Outfitters sender jo til Norge nå, så kanskje du finner den der :)

Sunniva sa...

Jeg skjønner deg godt - er helt hekta selv! Fantastisk gråfarge xx

Stine sa...

BarryM har en grå, men jeg vet ikke om den er lysere enn din; http://www.barrym.com/products/product.asp?id=86

:-)

Karen-Elise sa...

SV: Takk og ligemåde! :D

Neglelakkfetisj? Da er vi! Har sikkert 60 ulike, men Depend er favorittene! :) Jeg går SJELDEN uten neglelakk, og er veldig opptatt av hvordan neglene mine ser ut..Kan jo ikke gå ut døren med "gammel" neglelakk på :P