Day.is.finito
Da var jeg hjemme i trygge omgivelser, vel plassert i den faste sofaen. Langhelgen har gått så fryktelig fort, men slik er det vel alltid når man er i godt lag, og har det så altfor morsomt. Alt jeg vil er tilbake....
Men nå er det bare å stramme selene, og på med arbeidsskoene for virkeligheten er tilbake, om en uke. Jeg skal nemlig ikke jobbe hele uken!!! Holy moly, men jeg har nok å gjøre for det, så uken skal nok forsvinne like lett som de foregående. Nå skal jeg kose meg med blader jeg har kjøpt, og resten av plaggene som fikk gullpengene mine til og forsvinne kan dere fundere over til i morgen!
Nå må kofferten tømmes, og klær vaskes før jeg ganske så raskt hopper i senga for å se "sesong starten" av Lipstick Jungle.
Tuuuudeluuuu

7 kommentarer:

Henriette sa...

Sv: So i've heard!! :D Gleder meg vilt

MyAffairWithClothes sa...

Ja, jag ska praktisera på Glamour tidningen i Stockholm :) Jag mejlade dem och det tog mig 6 månader att få platsen! :D

Hanne sa...

Høres ut som du har hatt en herlig tur:) Jeg kjøper også alltid masse blader i utlandet, så man kan kose seg med de når man komemr hjem:)

Silje sa...

åå, jeg og vil ha nye blader :):)

Johanna sa...

Tack! :)
Mina ringar kommer ifrån Glitter & Gina Tricot!

Sarah sa...

Alltid deilig å komme hjem igjen, hehe :D

MyAffairWithClothes sa...

Ja, det ska bli hur kul som helst! Åker på måndag nästa vecka för en snabb träff med Glamour gänget :) Det glädjer mig att du vill stanna och läsa! :)