SAY.WHAT?
okei, et siste innlegg før jeg legger meg. Jeg fant nettopp ut at Ida Eritsland er foreleser på Moteledese og Økonomi i New York, det kurset jeg skal ta!!!!!! EEEH, hvorfor har ingen fortalt meg dette?
Hun har vært mitt ultimate stilikon så lenge jeg kan huske. Jeg bare eeeelsker måten hun kler seg på, og hvordan hun er Norges svar på Gala Gonzales!!!! Detta er bare flotte news altså, men nå skal jeg prøve å komme meg til sengs! Natta folkens, snakkes på tirsdag!!!<3

16 kommentarer:

Mariiit sa...

SV: Takk som synes jeg tar fine bilder :) Har det vel litt i blodet, pappa er hobbyfotograf til de grader, og har fått litt opplæring av han :) Er skikkelig amatør selv, akkurat fått speilreflekskamera, så bare prøver meg fram, ser hva som kanskje kan bli bra og ikke :) håper på litt bedre vær snart, så jeg kan gå en tur å ta bilder i naturen etc.. Kanksje jeg får ett bra reslultat? ;) Har ikke så mange tips å komme med enda dessverre, bare prøv deg fram, se hva som kanskje kan bli kult ;)

Isabelle sa...

Så kult da:) det er så alt for mye fint for tiden. Jeg er også på jakt etter de perfekte skinnbuksene. Det er omtrent et must denne sesongen:)

Så du skal gå økonomi og moteledelse i NY? Jeg skulle egentlig det også, men ble litt for dyrt for meg:/ virker helt fantastisk. Du er heldig=)

Kristin sa...

sv. takk! fregner er ikke alltid et pluss.. haha jeg hater det som oftest.. men noen dager liker jeg det! :D
og tusen takk for filmtips!! :)

Mia sa...

Hun er så nydelig da!
SV: Haha jeg vet!! Jeg blir helt skremt av jentene her borte jeg altså! Miniminimini kjoler, ikke mye som blir overlatt til fantasien for å si det mildt! Håper det ikke smitter over på meg ;)

Hanne sa...

Så utrolig kult, LITT misunnelig på deg som skal til New York kjenner jeg:)

Isabell sa...

Sv: neei alle kan jo ikke like det samme ^^

Say sa...

så göy:)

beckyxoxo sa...

beautiful pics ! how i wish i could read it . haha .

Silje sa...

sykt kult!!!!! økonomi og moteledelse i new york, aaaah så gøy!!!

Maria Isabell sa...

Åå :D Så gøy! Moro med sånne gledelige nyheter :)

Ha en superduper helg :D

Ingrid. sa...

så gøy!!

Nelly sa...

thanks for your comment!

you are beautiful!!!!!!!!

kiss!

Dani sa...

love her braid... i've been so into pigtails, plaits, and braids lately. great pics!

http://www.rocknrollgypsy.com

Lillian Victoria sa...

Artig :)

Cecilie B. Hæhre sa...

Sv: Den koster 1195 dollar på balenciaga.com men har ikke sjekket i butikken ennå. Prøve til uka. Send et spm igjen, så jeg husker det :)

Marianne sa...

når er det du skal ta moteledelse i NY? :) jeg skal dit i februar :)