Min.kille.är.inte.i.stan


Jeg vil også ha bra utesteder i Norge. Jeg vil også ha vakre "kjendis-gjennom-ingenting" jenter som arrangerer eventet. Jeg vil også ha jentekvelder på et spankin' nytt utested. Jeg vil også sprade i en tee spesial laget for eventet.
Hvorfor er Norge så dårlig når det kommer til nettopp uteliv og hva Norge generelt har å by på av utesteder..? Vi har såklart blitt mye bedre det siste tiåret, kremt, de siste 3-4 årene, men HALLÅÅÅ, vi kan jo ikke bare skylde på at vi er et lite land med en liten befolkning. Vi kan vel lage litt Nikki-Beach feeling ved Oslofjorden like mye som de gjør i Stockholm?
Hmmm... Aner jeg en liten party planer? Party planer Benedicte.. tjæææ........ Trokke det gitt. Men jeg gir Oslo håp. Et håp om at vi innen et tiår kan stille på lik linje med Stockholm og andre skandinaviske byer når det kommer til events, clubzzz og lignende.


Min.kille.är.inte.i.stan
24/5 2019 .... IKKE GÅ GLIPP AV DET. Dere har mitt ord


Link: Rebecca

5 kommentarer:

Margrethe sa...

Ja, er såå enig. Man ser alle disse kule partgallerisidene fra sverige, og det er så fjernt fra hvordan ting er i Oslo. We need a change!

Linda sa...

enig med deg! Selv om jeg kanskje ikke er gammel nok til å komme inn på noe utested enda, haha!

Mona sa...

Jeg henger meg på planleggingen!! så enig i at utestedene i Norge er kjipe..! Elsker å feste i utlandet for det er så mange kule steder!

Jeanita Helen sa...

Jeg tror Sverige har kommet mye lengre enn oss på det meste i grunn:p

Benedicte sa...

Margrethe: føler den, helt enig. og her blir man liksom så lei av ting med en gang.. WE NEED A CHANGE, indeed

Linda: hehe, men en gang blir du det vet du, og da skjønner du hva jeg mener;)

Mona: ja!! vi får starte planleggingen sammen. mm, utlandet kan ikke sammenlignes med norge. lurer virkelig på hva turister synes om utelivet her.

Jeanita Helen: mm, mote, utesteder you name it. kan ikke sammenlignes en gang spør du meg. :)