Hey.honey


Ohh.. Hello there. Du kan godt få lov til å slå følge med meg hjem altså. Hvertfall noen av dere. Hadde ikke gjort meg stor mye, om jeg støtet på noen av disse karene når jeg flytter til NY, under et litt kortere opphold på 3-4 mnd til neste år. Ah jeg gleder meg som en liten unge. Og jeg merker det spesielt nå som eksamens perioden er i gang. Jeg merker liksom at jeg nærmer meg slutten. Slutten på 13 års skolegang. Og jeg ELSKER tanken på det. Jeg er ferdig, fri og frank som en fugeeeeel i vinterland.
Men samtidig er det også en smule skummelt. Jeg behøver ikke å gjøre noe mer. Jeg kan bare lene meg godt tilbake i god-stolen og se verden passere. Ikke at det kommer til å skje, men tanken på at jeg er ferdig med den obligatoriske delen av skolegangen, det er fantastisk og litt skummelt på samme tid.
Mest fantastisk når det kommer til stykket.
DET ER SNART SOMMERFERIE FOLKENS!!!!!!
Jeg fikk også utrolig sommerfølelse i går, når jeg og min mamma tok oss en tur til Grünerløkka. Det var herlig. Mange folk. Mange folk i sommerklær. Shorts, sandaler, kjoler, skjørt. Utepils. Iskaffe. Uteservering. Tettpakket med folk var det, parker og alle cafèer var stappa med folk. Og jeg elsker det.
Det er på denne tiden av året Oslo viser seg fra sin beste side, og det er den siden jeg liker aller best.

3 kommentarer:

Mona sa...

Elsker følelse av at sommeren nærmer seg...!!! :) Når flytter du til NY`?

Christina sa...

Du kan registere deg på blogglisten.no :)

Benedicte sa...

Mona: jeg drar i februar neste år.. ah, blir rart å bo i den byen man alltid hører om, og hvor sex og singelliv jentene valset rundt i sesong etter sesong. NY her kommer jeg...... LOVER å ta masse bilder, når den tid kommer!

Christina: men jeg er registrert der.. skjønner bare ingenting. hah..