FREDAG!!!

Smakebit av hva jeg hadde på meg!!!!!!!


På fredag var det MSTRKRFT på Blå. Og gud som jeg har savnet Blå. Har ikke vært der siden COBRASNAKE-kvelden hvor, eh litt av vært skjedde. Behøver ikke gå inn på noen flere detaljer der nei.
Men fadern så gøy jeg hadde det. Jeg har savnet de svette trange hipster doene. Svenske sossialister (trykk på soSS), og andre raddiser som inntok vakre akerselva denne fredags kvelden. (ironi, en smule i alle fall).
Det var deilig å kunne danse ut i de sene nattetimer til heeeeerlig blogghouse og syrete tunes i bakgrunnen.


Dog en liten skuffings; BLÅ sitt publikum er ikke så himla alternative som de skal ha det til. Det at BLÅ ikke skal være kommers er bra, men hvor bra blir det egentlig når de to canadiske guttene finner ut at de må spille slagerne "BOUNCE" og "D.A.N.C.E" for å få i gang stemningen?
Når de så begynte å spille sanger som Click Click og Neon Knights sank stemningen som et anker i bunnen av havet, og hva måtte de gjøre? Jo, kjøre på med BENNY BENASSI!!!!! Da reiste vikingene seg nok en gang på slagmarken, og tok på seg rockeskoene...
Så det at BLÅ ikke er kommers i den grad av at de ikke spiller GURU JOSH, er sant. Men når to verdenskjente DJ'er, hvor av han ene hadde flere år med suskess med bandet DFA 1979, må spille Benny Benassi mixer for å løfte taket i Oslo, nei da kan en spørre seg selv hvor kommers publikummet til Blå egentlig er....

Men: TAKK FOR EN FANTASTISK KVELD!!!!!!!!!!!!!!!
Terningkast: 5Bilde, link: smuglesning2 kommentarer:

Anniken Cecilie sa...

Endelig! Det nærmeste vi har kommet outfitbilde! Men la meg se buksen også, pleas a bønn!

Jenny sa...

Hvor er det herlige kjdedet fra ? :D