SPAREGRISEN

Jæjæ, grisen og gjerrigknarken er her. Pengepungen er godt igjen-knyttet og alle gullpenger spares på en hemmelig konto plassert i Sveits....... Det første er i alle fall sant; jeg ser bare kontoen tømmes, og nei det er ikke vakre skatter som får bli med meg hjem, snarere tvert i mot, alt går nemlig til betaling av skolen i NEW YORK. Men herregud, det er jo egentlig en skatt det i seg selv? Jeg kommer til og se tilbake på denne tiden og tenke: herre min, hvor verdt det var det ikke? Jeg gleder meg så FRYKTELIG!!!! Har ikke ord. I alle fall nå i denne spareperioden hvor alt er grått, trist og ikke minst kjedelig. Og som dere vet, det er når man ikke skal bruke penger man finner alt av hva man "så sykt trenger," "er heeelt perfekt til den anledningen" and the list goes on. Akkurat nå er mine cravings:

Cashmere skjerfene fra Lala Berlin!!:
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Og oransje detaljer/tilbehør:
Image and video hosting by TinyPic
(armbånd fra Hermès + Cocoo og klokke fra Triwa)


Link: Carpe Diem

8 kommentarer:

Kristine sa...

Cool klokke :-)

SV: Om du er innterisert i flere serier kan du titte på kommentarene mine i nest siste innlegg. der er det mange bra ;-)

Ine sa...

Nice klokke! Skal du gå på skoel i NYC? Why/what?
Takk for stemmen, btw :D

Benedicte sa...

Kristine: wow smart tips! skl sjekke det ut


Ine: oui oui, skal gå på skole! aaaah jeg gleder meg SJUKT mye. hvorfor: fordi jeg er bedritens keen på og komme meg bort fra norge. enkelt og greit.
hva: jeg skl gå på moteledelse og øk. gjennom gateway college.

Den Lille Motespire sa...

hehe, ja det er ofte sånn. spesielt hvis en VET at eg IKKE skal bruke penger :P

Anonym sa...

Din blogg er min guide to style, så her er et kjapt spm: Nå kommer snart vinteren, og vintersko er et ork å kjøpe, hva har du på beina når snøen kommer??

Kristine sa...

Nydelige skjerf også =) De kom faktisk ikke opp første gangen jeg leste dette innlegget :)

Benedicte sa...

Anonym: Liker spm. så bare å spørre underveis så kan jeg prøve og hjelpe så godt jeg kan! og TUSEN TAKK!! Så koselig og høre

hmm.. vintersko er alltid vanskelig. og sett bort i fra uggs som jeg er veldig lei av, og forbeholdt -40 grader!! Kommer jeg egentlig til og satse på boots/støvletter og stappe de m ull-såler/sokker og masse impregnering. Ellers et tips om man har råd: sinnsykt fine støvletter/boots m lammeskinsfor fra Chloè! De ultimate vinterskoene. Men følg med i bloggen underveis! Kan skrive et innlegg eller noe senere;)
Men sats på boots/støvler m masse deilig for!

Magnhild sa...

diggbare skjerf!