Benedictine Syland/ Benedicte Shand????

okei mens jeg og mine søteste søstre befant oss på stureplan og danset "rævva" av oss, ble vi tatt bilde av, av en eller annen randome fotograf på både hells kitchen og ambassadeur. flott var det, og benedicte følte seg passe kul, men keege faktoren stoppet ikke akkurat der.


når hun kom hjem til norge stolt og kry og skulle sjekke de flaue bildene som forhåpentligvis lå på stureplan, så hun at navnet hennes ikke var der. neida, i stedet fant hun et navn som så elegant høres en smule latinsk ut med ett eller annet syende etternavn, og det andre så mer ut som et persisk-prinsesse inspirert etternavn. jaja. ikke dårlig. har fått meg to alteregoer i løpet av en stockholms tur. wohoooher er i allefall de latterlig vakre bildene, som burde hengt på Musee du Louvre ved siden av Mona Lisa. (spør du meg i alle fall) ironi? nei absolutt ikke.

8 kommentarer:

Anonym sa...

haha:) aiaiai

Næd sa...

BENEDICTE. Du er blitt Stureplan-photoshoppet. Da er du helt. Du skal henge på min vegg. Jeg hater de fine innkjøpene dine og jeg hater at du var i Stockholm.

<3 LOVE U

linda-mari sa...

Fine dere er:)

henke sa...

hahah, ja du DØDE når du så det. husker du ble sykt sjalu. gøy!

Kajis sa...

Pretty gooood lookin'! Blerre noe hookups??

emilie m sa...

Haha, fine da :)

henke sa...

oh lord! så utrolig morsomt, og ikke minst søtt. jeg savner simple life sjæl jeg, men heldigvis har surfthechannel.com noen episoder.

Benedicte sa...

JA. kaja. jeg ble med sånn ca 14 gutter hjem den lørdag....... shit ass.

jeg er en stockholms/Stureplan helt

like mye helt som du er skapblogger. kom ut av skapet snart a