Helgen 19-21


Fredag:
vors.øl.vin.spøkelseshus.amishwoman.blå.mesret. rosaleppestift. ysl.klomsete.thecobrasnake.mark.themjeans.engangskamera.stalke.caps.danse.designer.herognå.fotograf.søte folk i kø.sverige.tisse i vask.falun.regn.grandhotell.britneyspears.m.manson.pose.
emails.bilder.candy.kiss.spankspank.flytoget.taxi

"tryner jeg nå, så blir jeg liggende"


Lørdag/Søndag:
bursdag.kos.pizza.juleøl.cider.chopped opp strømpiser.engangskamera.snapsnap.
stikke fra taxi.tisse på ambasader.nichol & son.for ung.horgans.sports bar. politi. gammal dans.TORE.blå.G-gathering<3.snakke spansk.marbella.øl. dirtydancing. stereoheroes.japansk chick.løkka.nach.bærums gutter.handlevogn m/ øl. free drinks. chicago cocks.NTNU.tryne.grine. sol.sommer.kukk.stjele.søte fremmede jenter.malics.french fries. pirat taxi.karl johan. 7/11.indianer. grand hotell nøkkel.polakk.fyllekjøring.deli de luca.lys+mørk cookie.sjef. sove fra 7-9.30.fortsatt på deli.buss.gnagsår.blåmerker.maskara. rødelepper. ufrivillig pulesveis.151.buss.home.tisse på gata.primitivt. kjent folk. i seng kl 11.

"vi skal ikke bare slappe av her litt?" = ender med at jeg og emilie sovner på deli de luca, takket være kjempe søte butikksjefen, og ja vi sover der fra kl 7 til halv 10. går det an å synke noe dypere?


bilde:thecobrasnake
(bilder fra helgen kommer senere, stay tuned!)

Wohoooo Benedicte og Emilie er på Knighttcat! ja vi er nørder og stolt av det. Dog fokuset er på den utrolig søte jenta Sofia

13 kommentarer:

Jasnaaa sa...

I like the glasses på første bilde! :)

metallicatrollet sa...

Haha, det hørtes ut som en fantastisk helg. :D

Anette sa...

Så morsomt det så ut :-D

Næd sa...

Jeg trynte. Kom hjem og skulle ta av meg strømpisen og blodet bare rant everywhere. Klarte seff å legge meg i sengen og da. Lurt.

Bettina sa...

Haha, er det mulig! En minnerik lørdagskveld hvertfall :P

henke sa...

det var gøy å stå i køen med deg og jentene dine! hvem var det som sa at rumpa mi bounca for at jeg frøys så jævli? var det du? haha.

henke sa...

VAR DET DERE SOM BANKET PÅ SENT PÅ KVELDEN? HAHAHAH

Anne Marthe sa...

Høres ut som en bra helg :)

henke sa...

hahaha! så utrolig gøy. kan ikke huske at jeg fortalte dere romrummeret men. hvor skulle jeg blitt med hen? hadde jeg vært våken hadde jeg helt sikkert blitt med!

henke sa...

oh snap!!! :( faen, nå kommer jeg til å angre resten av livet på at jeg la meg til å sove den kvelden. var det bra afterparty da? helvette, jeg føler meg dummest.com nå.

henke sa...

ah, sykt gøy da! jeg og anette tenkte vi skulle leie oss et rom når bloc party kommer også. drit greit å ha et så sentralt sted å vorse på osv. om du skal på bloc party kan du sikkert ta turen innom :)

henke sa...

forresten, bodde han i en av suitene? mark altså.

henke sa...

ah, bummer. du skulle tatt den lille 0,4 champagne flaska til 600 kr, da hadde han nok blitt happy! de spiller en gang i februar, tror ikke biletten var sånn kjempe overprized heller. gleder meg!