APOLLO

Image and video hosting by TinyPic

Apollo Theater er litt sånn; "make your dream come true" for unge og fremadstormende artister, eller for de av dere som rett og slett vil prøve lykken. I går, som på alle onsdager var det amature night, hvor f.eks jackson 5 ble oppdaget etter å ha vunnet en slik konkurranse.

Vi var der i går, på skolens initiativ, men spiste først på en klassiker av en resturant kalt Sylvia´s som serverer strålende "soulfood" midt i Harlmen (anbefales om du vil oppleve Harlem på sitt beste). Apollo Theater er også noe som anbefales på det sterkeste om man vil gjøre noe morsomt en kveld! Ta turen og få deg en god latter (ja jeg får betalt for å si dette..................:) neida)

Her i NY er været ganske jævelig for øyeblikket, 1 grad og snø!? Hmmf, men skal ikke klage, for etter ryktene å følge, hører jeg det er ganske dårlig vær hjemme og... Jeje, nå er det frokost, så skole + proppe i meg C-vitaminer for å bli frisk! Sneiks =)

3 kommentarer:

Elen sa...

jeg har skrevet lokale nyhetssaker i to uker nå lizzom, mange folk liker ikke høyestrømpriser. Ja,du lever high life ass. Ser herlig ut!

Henriette sa...

BLI bra igjen!!! Du må bli BRA IGJEN!!!!!!!:):)

Benedicte sa...

Elen: haha... jeg lever livet=) weheey!

Henry: im back in black, nesten, i morra!