MAMA.MIA

Image and video hosting by TinyPic

Dette er det første som popper opp på skjermen min sånn rundt kl 08.00 på morgenkvisten. Bra start på dagen??? NÆT! Aaaah, acne pistol short finnes i grått!!!!!! Dæver ass.
Hallelujaaaaa!

Det er så deprimerende og ha vekkeklokken på 07.30 sånn nå i "romjulen", se på gradestokken som viser -16 (!!!!), eller generelt titte ut av vinduet og vite; jeg må ut i denne kulden. Bah.

Men men, av jobb blir det penger, og av penger blir jeg kongen i new york! Eeey..
Blir lite tid til bloggah nå som jeg har fri altså, har litt samme følelse som Ashley og Mary-Kate Olsen hadde for et par år tilbake "so little time som much to dooooooo" nananaaa. ironi.

Men ok må løpe, ha en fin dag alle sammen=)

8 kommentarer:

cecilie sa...

Herlig farge, visste ikke de kom i grått også ;) Lurer på om ikke jeg skal investere i Acne Rifle black - godt å ha flate støvletter Ü

emmi sa...

nej jag lånade bilden av dig.. hoppas det är okej!! tycker klänningen är så snygg! var har du köpt den?

Ida sa...

Woah, Ja takk!
Kos deg på jobb :)

Benedicte sa...

Cecilie: nei ikke jeg heller. døde!!! =) sinnsykt fine!!

Emmi: jaja herregud, det går helt fint! fikk bare litt lættis=) hehe.. jeg har faktisk kjøpt den på voice of europe av alle steder!! skl ha den på meg på nyttårsaften, så da får du nok se den på=)

Ida: sier jeg og! takk=)

emmi sa...

en fråga.. är du dansk eller norsk? haha var bor du? Jättesnygg är klänningen, går den att få tag på ännu någonstans? Kommer snart upp en videoblogg!

emmi sa...

vad heter du? vill bli vän med dig på facebook!

Maria sa...

DRITFINE i grå

Kowie sa...

omg acne pistol i grå er til die for!