2.NEWS.2.COOL.PPL

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

ORIGHT! Da var jeg ferdig med nattåpent gitt! Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaah, det er et H med mennesker som ikke skjønner, når vi mener vi har gjort det lettest mulig for de å skjønne hvilken pris som gjelder, med RØD tykk skrift, og de andre prisene streket over, hvilken pris som gjelder da?! DEN RØØØØØØØØØDE SELVFØLGELIG! hhaha, men morro er det jo og da. Jajajajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, men tenkte jeg skulle komme med 2 små tips før jeg slenger meg i sengen:

1) Nå kan du kjøpe Fam Irvoll på nett. Så nå er det ingen unnskyldning for den fargeglade sjel der ute; nå kan alle kle seg i hennes morsomme, fargeglade og funky kreasjoner og klær. Nettshoppen sender nemlig til hele Norge, og resten av verden!!!!!!!!!!! Jiiihoooo (se link nedenfor)

2) Julia Restion-Roitfeld for Esprit! Japp du hørte riktig. Vogue datteren og modellen Julia R.-R. samt den britiske Daisy Lowe skal nå være Esprits ansikter i vårkampanjen 2010. Detta kan jo bli spennende merker jeg. Har liksom ALDRI hatt noe forhold til Esprit what so ever så vi får nå se om det kan komme noen vårkupp fra denne kjeden på nyåret. Vi får vente og se.
(Bildet over er hentet fra kampanjen)

Link: FAMIRVOLL

2 kommentarer:

Ida sa...

Som deg har jeg intet forhold til Espirit, men jeg GLEDER MEG til kampanjen merker jeg!

Henry sa...

Esprit faktisk..har alltid forbundet de klærne som litt sporty og hverdagslige. Blir spennende å se hva de to jentene kan forvandle det til..:)