Elin.Kling.Makes.Sweden.Go.NUTS!!!!!!11.04.09 tipset Elin Kling om sine semskede "open toe- ancle boots" fra BRONX som hun kjøpte i Paris.

15.04.09 Blir skoene erklært utsolgt fra nettsiden en kunne kjøpe skoene fra!


HALLELUJA!!! Det er ekstremt, hele 4 dager tok det, før antakeligvis svensker, dansker samt kanskje noen heldige nordmenn fikk snappet til seg skoene til en verdi av 900,- som Elin blir sett med.

Tenk om det var slik at jeg bare kjøpte et par med sko, postet et dagens outfit og de ble utsolgt fra lager??? Holy moly!

Slik er det i alle fall med Elin Kling. Elin Kling er en levende reklame plakat, og en enorm PR-magnet.

Det er faktisk slik at en rekke kjedebutikker så og si donerer klær til denne frøkenen. Det kan være nye klær, klær som ikke selger, eller gamle basiser. Disse gis i alle fall til den smellvakre svensken for at hun skal reklame for disse. Det blir altså skjult reklame, der vi bloggtittere sitter hjemme og faktisk tror denne jenta har brukt penger på denne toppen fra ZARA eller hvor det måtte så være fra.

Det at ZARA altså ikke benytter seg av reklame, er feil i den grad av at de faktisk har gitt klær til Elin...!!!!
Skjult reklame, er også reklame!

Det er helt sykt hvordan bloggere kan ha en så stor effekt på resten av den mote-interesserte verden, men vi gir alle etter, gang på gang. Vi blir insperert i den grad av at vi gir etter til kjøpepresset, der klesbransjen ruger på enorme ressurser de vet og benytte seg av. Jeg kan hvertfall ærlig innrømme at jeg har siklet på et par bukser jeg muuuligens ikke ville likt om jeg ikke hadde sett de på Elin.


Hard banka fakta er det i alle fall, men slik er det bare, og slik kommer det til å forbli.


(trykk på overskriften for å komme til Elin Klings innlegg, og siden der en kan bestille skoene fra)

2 kommentarer:

Anniken Cecilie sa...

Du har så rett Benedicte, så rett.

Benedicte sa...

hah;) det er godt anniken! det er godt