Cycling.Shorts
Sykkel shorts gjør et stort comeback denne vår/sommeren. Om jeg liker trenden er jeg litt usikker på. Derfor valgte jeg og gjøre en svært billig - foreløpig - variant. Jeg tok saksen fatt, klippet over et par gamle 100 denier strømpebukser. dette synes jeg var kjedelig, og valgte derfor og lage hull i sidene. resultatet ble som dere ser. njææh. 3 min arbeid, ikke nøye, men i alle fall en mulighet.
vurderer å lage flere hull, men vi får nå sjå. hah, det første bildet ble veldig bredt........ smoothie, har tane legger også...

GLAD PÅSK

link: sykkel shortsene over er alle fra Topshop, koster mellom £10-14

4 kommentarer:

HEK sa...

Litt usikker på sykkelshorts altså... Greit på andre, men føler jeg ble ferdig med det etter barneskolen, for det var vel da det var in sist. Grøsser ved tanken på mine mønstrede sykkelshorts med mintgrønne usa sokker til..

Benedicte sa...

haha!!! det er AKKURAT det jeg også føler....... men vurderer å klippe over noen gamle tights, og gjøre noe spess med de så de ikke får den stereotype "vanlige" sykkelshortsen - looken.
men får sjå ;) poster i alle fall bilde om det skjer!

by Helene sa...

Sv: Ja, det er herlig å være på fjellet. Dumt å gå glipp av det, men herlig å være hjemme også, jeg begynner å bli litt lei nå :)

Er litt usikker på hva jeg syntes om sykkelskjortsen jeg også, men det var stilig med hull i sidene.

Anniken Cecilie sa...

endelig et outfitbilde. Dette er forhåpentligvis ikke det siste vi ser av B's lår.

Snuppa <3